Blir du lurt?

      Ingen kommentarer til Blir du lurt?

Alle forhold bør ha et grunnlag av respekt og ærlighet. Det er mange måter å bli lurt på, og hvordan kan du finne ut hva som venter deg før du blir dratt altfor langt ned?

Det er mange sin drøm å finne en spesiell som elsker en over alt, av hele sitt hjerte. Dessverre så blir mange utnyttet av «de» som ikke er ute etter kjærlighet, men mer fysisk tilfredsstillelse. Hvordan kan du finne ut om du blir «brukt» i et forhold og hva som kommer til å skje?

Her vil du få noen tips som kan hjelpe deg på veien

Dersom du blir tatt med på aktiviteter i kjæresten din sitt hverdagsliv, så har du liten grunn til å frykte at du skal bli dumpet. Spesielt også når du blir sosialisert sammen med hans eller hennes venner og familie. Dette viser at han eller hun faktisk bryr seg om deg.
Hvis du ikke vet hva kjæresten din gjør om dagen, hvem tiden brukes med med eller at kjæresten din unngår å fortelle deg hva han eller hun har gjort, så bør det ringe noen bjeller.

Mye kan også «skje» via telefonen. Uskyldig flørt eller «på kanten»-meldinger kan utvikle seg til noe mer. Med dagens teknologi, så skal det ett tastetrykk til for å sende et bilde av seg selv, avtale et møte – eller hva det måtte være som setter flørten og utroskap i gang.

Kan man stole på en person som har vært utro mot deg tidligere – og bør man gi personen en ny sjanse? Vil du komme til å takle all usikkerhet som følger med, alle tanker som vil slite på deg – og kaoset som følger når personen ikke er hos deg, men kanskje på fest, på byen eller på ferie?

Planlegger kjæresten din «ting» dere skal gjøre sammen fremover, så er dette positivt. Tar kjæresten din kun få dager av gangen eller planlegger livet sitt uten å involvere deg, bør du kanskje ta «kampen» eller «hintet» allerede her.

Utroskap - Blir du lurt

Utroskap – Blir du lurt

Dersom du ønsker et seriøst forhold med personen du er sammen med eller dater, så følg med på hvilke signaler vedkommende sender ut. På den måten kan du forberede deg uten å etter altfor lang tid gå inn i en trist kjærlighetssorg.

Kjærlighetssorg er forøvrig noe vi alle opplever, men det er bedre å ta signalene på forhånd istedenfor å få døren slengt i ansiktet etter et langt og usikkert forhold.

Uansett, så finnes det mange man kan passe med her i verden. Livet er for kort til brukes på personer der hvor forholdet i utgangspunktet ikke fungerer. Av og til må man «jobbe med» forholdet, men for mye strev vil ta knekken på det meste. Usikkerhet kan gjøre vondt en evighet, og det å ikke kunne stole på en person vil dra deg lenger og lenger ned.

Hopp videre hvis ditt forhold er mer slitsomt enn energigivende, og du vil kunne starte på nytt i et positivt og forhåpentligvis fantastisk, trygt og trofast forhold.

Per-Espen Kindblad / perespen.com

Legg igjen en kommentar