Bryllup – her får du nyttige tips!

Planer om giftemål, men vet enda ikke hva du vil gjøre med håret? Her får du tipsene!

Alle forberedelser til et bryllup krever god planlegging, og ikke minst tid. Ofte bruker man mest tid på alle praktiske saker ved hendelsen, og tar seg selv i siste liten. Noen er selvsagt heldige som har venner og familie som hjelper til med det meste, men ikke alle har denne muligheten til hjelp.

Bryllup - tips om hår

Bryllup – tips om hår

Et bryllup er noe spesielt, og det skal være mest spesielt for deg og din kjære. Prøv derfor å sette av tid til å gi deg selv nok oppmerksomhet.

Når kjolevalget er klart, gjenstår både vurdering av sminke og oppsett av hår. Håret kan være vanskelig. Man ønsker noe unikt, noe man kanskje aldri har hatt før, samtidig som det skal være vellykket blant seg selv, sin kjære og ikke minst gjestene.

For at du skal kunne ha noen valgmuligheter, og i tillegg kunne få gjort planene klare i en tidlig fase, får du her noen tips om fancy og fine hårfrisyrer. Det finnes også mye pynt man kan bestille i god tid, til bruk i håret.

 

Per-Espen Kindblad / perespen.com

Legg igjen en kommentar