Hvorfor lar du andre tjene penger på Din blogg?

Nytt år og nye muligheter! 2017 er året hvor Du skal ta tilbake makten over din egen blogg. 

En rekke nettsteder lar brukere verden over lage sin egen blogg – på en plattform hvor leverandøren (eieren) selv tjener penger på å presentere reklame på din blogg.

Ta tilbake makten over din egen blogg

Ta tilbake makten over din egen blogg

Hvorfor gir du bort penger?

Når du jobber hardt med å lage en blogg som gir suksess med mange følgere, da er ikke et bra forretningskonsept at du selv skal sitte igjen med 0 kr – eller kanskje småpenger i forhold til trafikktallene du har. Har du mange lesere, så bør du tenke nytt.

Dersom du flytter din blogg til et eget domene, så vil du klare å få med deg dine følgere dersom du tenker smart og gjør de riktige grepene. På et eget domene vil du selv kunne sette opp din blogg med f.eks. reklame via Google Adsense. Annonseinntektene går da rett i egen lomme, og du har større muligheter til å leve av blogging.

Hvordan komme igang?

Første skritt kan være å registrere en Gmail-konto. Deretter logger du deg inn i Google Adsense. Her kan du sette opp annonseenheter veldig enkelt. Du får oppgitt en kode/et script som du skal legge inn på ditt nettsted. Når du har sjekket litt mer rundt Google Adsense, så bør du ta steget til å opprette din blogg på et eget domene.

Domeneshop.no tilbyr et domene til ca. 100 kr. pr. år. For å kunne installere f.eks. WordPress, så trenger du et webhotell med PHP og MySQL. Et slikt webhotell koster ca. 200 kr. pr. år. Du har altså alt du trenger for rundt 300 kr. pr. år, og å installere WordPress er heller ikke så vanskelig. Kanskje kjenner du noen som kan hjelpe deg igang?

Du kan også ta kontakt med undertegnene hvis du trenger bistand eller noen gode råd 🙂

HappyCash 2017 🙂 Happy blogging! 🙂

Per-Espen Kindblad / perespen.com

Legg igjen en kommentar